StoryEditor
Splitreakcija

Kerum demantira da je njegov sin Joško bio u Beogradu s Matejem Perišom: ‘Jedan novinar pod pseudonimom, koji stalno plasira laži o meni, to je pustio u javnost da mi učini štetu‘

Piše PSD
12. siječnja 2022. - 11:16

Nakon što se danima društvenim mrežama i pojedinim portalima širi vijest da je u društvu nestalog Mateja Periša, uoči Nove godine, u Beogradu bio i Joško Kerum, sin bivšeg gradonačelnika Željka Keruma, on je to danas demantirao. 

image
Željko i Joško Kerum snimljeni 2010. godine
Fedja Klaric/Cropix

Evo što je napisao u svojoj Facebook objavi, prenosimo je u cijelosti:

"Dragi prijatelji i poštovani mediji,

prvo želim svima puno zdravlja i sreće u novoj godini. Moram se osvrnuti na slučaj nestanka našeg sugrađanina Mateja Periša. Cijeli grad i naša država su tužni zbog toga i siguran sam da je svakom tko je normalan žao i Mateja i njegove obitelji. Nažalost ima svakakvih nedobronamjernih medija i novinara koji plasiraju laži, pa su tako u tim lažima plasirali priču da je moj sin Joško bio u Beogradu s tim društvom.

To nije istina, moj sin je bio u Splitu. To zna i policija i novinari, ali jedan novinar (pod pseudonimom) koji stalno plasira laži o meni to je pustio u javnost, svjesno, da mi učini štetu. Molim medije da prenesu ovu moju objavu i nadam se uz pomoć Boga sretnom završetku potrage za Matejem."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2022 09:11