StoryEditor
Split‘on je opasan‘

Goran Kotur žestoko po Kerumu: Kao pravi ratni profiter ‘nanjušio‘ je svoj trenutak... Ne dajmo mu da svoje poslanice, umjesto iz Rogoznice, opet upućuje iz Banovine

Piše PSD
26. rujna 2021. - 09:14

Prepucavanja na splitskoj političkoj sceni ne prestaju; jučer je po gradonačelniku Ivici Puljku i njegovim suradnicima "opleo" bivši poteštat, Željko Kerum, a potom je čelnika HGS-a u svojoj objavi na Facebooku žestoko napao SDP-ovac Goran Kotur.

Koturovu objavu prenosimo u cijelosti:

- Svaki rat, makar i verbalni i to između programskih partnera, privlači i ratne profitere. Čim je vidio nekakvu političku nestabilnost u Splitu, svoj trenutak je osjetio baš kao pravi ratni profiter i Željko Kerum te je najavio poslanicu iz Rogoznice. Politički instinkt mu je očito postao jak, dok mu je poslovni daleko od "dana ponosa i slave". I baš zbog toga je opasan, jer mu gradonačelnikove početne greške u koracima daju priliku da se slavodobitno vrati na teren s kojeg se morao prisilno evakuirati i ponovo zagrize plijen kojeg je teška srca ostavio. Taj plijen je Split. I zbog toga ne smijemo Kerumu dati da zajedno s HDZ-om ponovo oštri zube i čeka priliku da zagrize u naš grad.

Nastavkom sukoba među partnerima Split će ekipi HDZ - Kerum pasti u krilo poput prezrele jabuke. Priča Zapadna obala - Tuđman - križ na Marjanu je šuplja, ali iznimno dobro upakirana. Podcjenjivanje štetočina koje sada likuju dovest će do njihovog povratka u sedlo. Još jedno Kerumovo jahanje našeg grada u suradnji s HDZ-om bilo bi pogubno. Stoga pozivamo gradonačelnika da se uhvati posla, a ne da napada partnere kako bi skrenuo pozornost sa svojih početničkih grešaka u koje ga nitko od nas nije gurnuo. Iz grešaka se uči, greške se trebaju ispravljati, a nepopravljiva greška bila bi dozvoliti Kerumu da umjesto iz Rogoznice, svoje poslanice ponovo upućuje iz Banovine - piše u Koturovoj objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2022 23:03