StoryEditor
Splitu koteksa

Di na kavu i kolač? Popularni ‘Cukarin‘ na Gripama zatvoren: jedni kažu da je vlasnik u stečaju, drugi da se prostor samo preuređuje

Piše Matea Roglić
26. listopada 2020. - 19:35
Zatvorena slastičarnica ”Cukarin” u sklopu prodajnog centra KoteksJakov Prkić/Cropix

Zbog poreznog duga zapečaćen splitski “Cukarin“, naslov je našeg članka iz 2015. godine.

Pet godina nakon slična priča kako doznajemo od izvora od prije poznatih redakciji. Stanovnicima grada pod Marjanom omiljena pašticerija i kafić, u sklopu prodajnog centra “Koteks“ na Gripama, zapečatio je svoja vrata. Ugostiteljski objekt prije pet godina bio je u vlasništvu sinjske tvrtke “Ruda“ koja je koncem prethodne godine, kako doznajemo, otišla u stečaj. Po odgovore smo otišli u radnju s istim nazivom u centru “Mall of Split“, ali vlasnik tamošnje radnje nije bio raspoložen za razgovor.

Od radnika “Cukarina“ u centru doznali smo kako ta radnja nema veze s onom na Gripama i kako iza obrta CREAM.j.d.o.o, stoji vlasnik Finko Barišić, a njegov brat, kako kažu, vodi “Cukarin“ na Gripama te da se navodno preuređuje.

S obzirom da je unutrašnjost obrta vidljiva i s obzirom da je sav sadržaj unutrašnjeg interijera maknut i razrušen ne možemo se ne zapitati ponavlja li se povijest i je li opet riječ o neplaćenim dugovima.

Šteta, sad moram pronać novo omiljeno misto za pojist krempitu ili pošten kolač– kazala nam je usputno prolaznica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. listopad 2020 19:59