StoryEditorOCM
Zagorasmrt na autocesti

Policija još traži odgovore oko tragedije na odmorištu Mosor, poziva očevice da se jave: ‘Skrenuo je na terminal...‘

Piše SPLIT SD
4. rujna 2024. - 10:42

Splitska policija traži očevice tragedije na odmorištu Mosor kod Omiša, u kojoj je jučer oko 17:43 sati jedna osoba smrtno stradala, a u požaru su u potpunosti izgorjela tri osobna vozila, dok su tri vozila oštećena.

Novi detalji tragedije na Dalmatini: ‘O životno ugroženom čovjeku znamo tek da je Hrvat, poginuli je iz švedskog BMW-a‘

"Prema informacijama koje smo dobili iz bolnice tri osobe su ozlijeđene- jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede opasne po život, jedna osoba je teško ozlijeđena i još jedna  osoba  je lakše ozlijeđena. Policijski službenici Postaje prometne policije Split obavili su očevid na mjestu događaja. Utvrđeno je da je za sada nepoznati vozač koji je smrtno stradao, osobnim vozilom švedskih nacionalnih registarskih oznaka skrenuo na terminal benzinske postaje i udario u drugo osobno vozilo, a potom od siline udara vozilo se odbilo i udarilo u agregat za točenje goriva.

Tijelo je prevezeno na odjel patologije te će biti obavljena obdukcija.

O događaju je odmah obaviještena zamjenica općinskog državnog odvjetništva.

Općinskom državnom odvjetništvu bit će upućeno posebno izviješće.

U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su prethodile događaju pozivamo očevice da se jave osobno u Postaju prometne policije Split, Put Plokita 81  ili na brojeve telefona 021/ 504-010 i  021/504-036.

image
Ante Cizmic/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:51