StoryEditorOCM
Zagoralijepa gesta

Kristian s ekipom gušta na odmoru u kući kod Imotskog, a doživjeli su i lijepo iznenađenje. Stigli su im s darovima...

17. rujna 2024. - 18:01

Već po nekoj tradiciji, započetoj još 2020. godine, Turistička zajednica Imota iz Imotskog nagrađuje goste za rekordni broj noćenja. Tako su se proteklih godina nagrađivali gosti koji bi ostvarili sto tisućito turističko noćenje, ovisno o datumu kada je ostvareno, bilo u kućama za odmor, apartmanima ili u nekom od imotskih hotela.

Prošle godine, na samom njenom kraju, u Imotskoj krajini ostvareno je 149 400 noćenja, a ove godine već u utorak, 17. rujna, ostvarena je brojka od 150 tisuća noćenja, što, uz također rekordan broj dolazaka gostiju, svakako svjedoči o rekordnoj turističkoj sezoni.

image
Braco Ćosić

Luka Kolovrat, direktor TZ Imota te Ivana Ćapin, izvršna direktorica UNESCO Parka prirode Biokovo - Imotska jezera, darivali su gosta Kristiana Engelsa iz Njemačke, koji u kući za odmor Hrvoja Ujevića, u Krivodolu kod Imotskog, provodi svoj godišnji odmor. Kristian je u društvu svoja tri prijatelja i ostao puna tri tjedna na toj mirnoj destinaciji.

Kristianu su uručeni darovi TZ Imota i UNESCO Geo parka Biokovo – Imotska jezera, imotski rafioli, nagrađena vina imotskih vinara, propagandni materijali te suveniri Imotskog i Imotske krajine.

image
Braco Ćosić

- Svakako da smo zadovoljni tijekom ove turističke sezone i njenim rezultatima. Mi smo zapravo u svim mjesecima,osim lipnja, imali rezultate i u broju dolazaka gostiju i u broju noćenja bolje nego prošle godine i samo je bilo pitanje dana kada ćemo ostvariti ovaj rezultat. Naše prognoze su da ćemo na kraju godine biti sigurno veći za 10 posto i u broju dolazaka i u broju noćenja nego prošle godine, tako da nam je ovo rekordna sezona - kazao nam je direktor TZ Imota Luka Kolovrat.

- Zaista smo i ja i moji frendovi ugodno iznenađeni ovom gestom vaših turističkih djelatnika. Osim iznimnog zadovoljstva, prijema, kvalitete smještaja koje imamo ovdje u Krivodolu kod gospodina Ujevića, ovo je još jedan primjer da se lijepo brinete o vašim gostima, što nas motivira da i slijedeće godine dođemo ili na ovu ili neku drugu destinaciju. Jedva čekamo probati vaše specijalitete. Hvala vam u moje i ime mojih prijatelja - izjavio je Kristian Engels, gost iz Njemačke, nakon primitka darova.

image
Braco Ćosić

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 18:03