StoryEditorOCM
Splitreagiranje

Vodovod i kanalizacija: ‘Puknuća cijevi na području Trstenika nisu uzrokovana radovima u sklopu projekta aglomeracije‘

Piše Split SD
17. listopada 2024. - 17:06

Nakon objave članka na našem portalu pod nazivom Popucale cijevi po Splitu, veliki dio grada od sinoć bez vode: ‘Sumnjam zbog čega, ovo se prije nije događalo!‘ reagirali su iz "Vodovoda i kanalizacije"

Navode kako je na području Trstenika zabilježeno nekoliko puknuća cijevi koja su izazvala nezadovoljstvo građana zbog prekida u vodoopskrbi i puknuća cijevi.

Pojedini stanovnici izrazili su, ističu, zabrinutost, povezujući ova puknuća s radovima koji se provode u sklopu "Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin".

Ipak, puknuća cijevi koja su zabilježena nemaju povezanosti s radovima koji se provode u sklopu „Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin - naglašavaju u ovoj gradskoj komunalnoj tvrtki.

image
Duje Klaric/Cropix

Cijelu situaciju komentirao je Jurica Vojnović, zamjenik voditelja na „Projektu poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin“:

- Povodom medijskih izvještaja o puknućima cijevi na području Trstenika i zabrinutosti građana koji te kvarove povezuju s radovima na „Projektu poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin“, smatram važnim pojasniti situaciju.

image
Duje Klaric/Cropix

Želim naglasiti da puknuća cijevi koja su zabilježena posljednjih dana nisu uzrokovana radovima u sklopu našeg Projekta koji se provode u blizini hotela Radisson Blue. Kvarovi na dijelovima vodovodne mreže mogu se pojaviti iz raznih razloga, ali nema nikakve povezanosti trenutnih radova na Projektu aglomeracije Split-Solin s nastalim oštećenjima vodoopskrbnih cjevovoda.

Građanima koji imaju pitanja ili probleme u vezi s opskrbom vode preporučujemo da kontaktiraju službu za korisnike "Vodovoda i kanalizacije", gdje će dobiti sve potrebne informacije o stanju na terenu - navode u svom reagiranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 17:06