StoryEditorOCM
Splitpraznični vikend

Splićani, obavite spizu na vrijeme, sutra rade samo dvije trgovine! U nedjelju su bolje šanse za šoping, donosimo popis

Piše SPLIT SD
21. lipnja 2024. - 18:41

Budući da se u subotu obilježava Dan antifašističke borbe, koji je državni praznik, a također dan nakon je nedjelja, odlučili smo provjeriti kako će trgovački centri i veliki trgovački lanci raditi ovog vikenda.

Od trgovačkih lanaca u subotu će otvoreni biti samo Studenac u Stobreču na adresi Put Svetog Lovre 6 od 7 do 22 sata, te Ribola na adresi Gat Svetog Duje od 7 do 22 sata.

Trgovine u trgovačkom centru neće raditi, ali neki ugostiteljski i zabavni sadržaji ipak hoće.

Tako će u Jokeru raditi McDonald‘s od 10:30 do 23 sata, Chevap by chef Duje Pisac radit će od 10 do 21 sat, a kineski restoran Yun i Opa će biti otvoren od 9 do 21 sat. Kino CineStar bit će otvoreno za posjetitelje od 11 do 24 sata. 

U City Centru one također neće raditi trgovine, ali će neki dijelovi centra ipak biti otvoreni. Dostava za KFC radit će od 9 do 23 sata, a za McDonald‘s od 11 do 23. Ljekarna Varoš radit će od 9 do 21, dok će kino Cineplexx za sve posjetitelje biti otvoreno od 14 do 21 sat.

U nedjelju će sve Sparove trgovine, osim onih u trgovačkim centrima Mall of Split i City Center one, biti zatvorene. Sve Studenac trgovine Studenca će u Splitu raditi osim ovih sedam: Vukovarska ulica 83, Dubrovačka ulica 51, Odeska ulica 5, Vinkovačka ulica 2, Mandićeva ulica 72, Velebitska ulica 72, Ulica Marina Getaldića 4. Svi ostali trgovački lanci bit će otvoreni i radit će po redovnom radnom vremenu.

Mall of Split i City Center one ove nedjelje će biti otvoreni, dok će Joker biti jedini trgovački centar koji ove nedjelje - neće raditi. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 18:41