StoryEditorOCM
SplitUDOMITE

Ove šapice iz Splita i okolice traže zauvijek dom! Prošle su svašta, ali još uvijek vjeruju u dobre ljude

Piše Mia Uzinić
8. kolovoza 2024. - 18:37

Brojne splitske šape još uvijek su u potrazi za svojim zauvijek ljudima. Među njima je i Lara koja trenutno boravi u prostorijama Zaklade "Bestie". 

- Predivna ženka u tipu ovčara traži dom. U dobi je od nešto više od godinu dana, a pronađena je na području Šestanovca. Radi se o plahoj i dragoj ženki, koja je odlična u šetnji i kontaktu s ljudima i drugim životinjama. Ima 30-ak kilograma i radi se o većem, ali jako mirnom i staloženom psu. Lara je u skloništu dobila sve tretmane i cjepiva, a uskoro će biti i sterilizirana - stoji u opisu objave. 

Danas je i svjetski dan mačaka, a dom traži i jedna mrvica iz Omiša o kojoj trenutno brine Udruga "Aurora Omiš". 

- Danas je svjetski dan mačaka. Neka bude sretan svim micama, a posebno nezbrinutima. Mrvica čestita svima i poručuje da traži dom - stoji u opisu. 

image

Prošla je svašta, a sada traži dom

Facebook/udruga Aurora Omiš/

Mrvica je pronađena u katastrofalnom stanju, napuštena, izmučena od vrućina, bez vode i hrane. Dobri ljudi su se za nju pobrinuli i sada traži nekoga tko će joj pružiti zauvijek dom. Nadamo se da će ova priča doći do pravih osoba i da će sve napuštene životinje uskoro biti zbrinute. Ako ne možete udomiti, svakako posjetite službene stranice udruga jer postoje brojni načini na koje možete pomoći napuštenim macama i psima. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 18:46