StoryEditorOCM
Splitočevid u tijeku

Nesreća u ‘Prometovom‘ busu u Splitu. Stariji putnik zadobio ozljede, doletjeli Hitna i policija: ‘Žalimo zbog ovoga...‘

Piše Split SD
25. listopada 2024. - 11:44

Oko 10 sati u Ulici Domovinskog rata dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao i "Prometov" autobus broj 3. Na teren su izašli policija i hitna pomoć piše Dalmatinski portal

Premda je vozač javnog gradskog prijevoza izbjegao sudar s automobilom, zbog naglog kočenja putnik u autobusu je pao i zadobio ozljede. Iz Prometa kažu da je vozilo stranih registarskih oznaka neočekivano je pokušalo skrenuti u suprotni smjer u Bihaćkoj ulici. 

image

Prometna u Ulici Domovinskog rata izazvala je gungulu

Duje Klarić/Cropix

- Vozač tog vozila u posljednjem je trenutku prepoznao pogrešku i naglo zakočio, što je primoralo našeg vozača na hitno kočenje kako bi spriječio veću nesreću i zaštitio putnike. Nažalost, prilikom tog kočenja putnik starije životne dobi u autobusu je pao i zadobio ozljede. Nadamo se da nisu ozbiljne i želimo mu brz oporavak. Našim putnicima izražavamo duboko žaljenje zbog ovog neugodnog događaja i zahvaljujemo im na razumijevanju - kazali su iz tvrtke javnog gradskog prijevoznika. 

Podsjetili su sve sudionike u prometu na važnost opreza i poštivanja prometnih pravila kako bi se osigurala sigurnost svih na cesti. Iz policije kažu da je u tijeku očevid. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2024 11:46