StoryEditorOCM
Splitšta je na meniju?

Napravili smo đir po splitskim restoranima, ponuda je odlična, ali dobro provjerite takujin: ‘Morali smo dignit cijene‘

Piše Božidar Lončar
23. travnja 2023. - 16:22

Dolaskom prvih gostiju u Split život se vratio u centar grada. Kafići i restorani su otvoreni, sladoledarnice, street food i fast food opcije na svakom su koraku.

Od domaće ribe i ćevapa sve do azijske kuhinje. Ali sve se to mora i pošteno platiti. Domaći se često žale da su cijene iznad hrvatskog standarda, ali i od turista se moglo čuti kako je sve to za goste dubljeg džepa.

Od Uskrsa smo napravili nekoliko đireva po gradu i pobrali prve dojmove: od salate na Rivi čija je cijena kao u Švicarskoj, sladoleda rimskih cijena pa sve do grčkih jagoda švicarskih i američkih cijena.

Cijene? Ovisi o tome koga pitate.

Je li riječ samo o panici prvih furešta ili su cijene zaista toliko visoke da bi gosti ovog ljeta mogli zaobilaziti restorane u širo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 17:40