StoryEditorOCM
Splitsve je secirao

Graba stao u obranu kolegi iz Noštroma: ‘Ako je njegova ideja, zašto natječaj? Ali, postoje dva velika problema...‘

Piše Marin Prvan
26. lipnja 2023. - 22:13
Glavni kuhar i vlasnik konobe Otprilike Ovako Davor Grabovac Graba: Tek kad počnemo živit od domaćeg svita, onda možemo pričat o ozbiljnon ugostiteljstvu, s glavon i repon.Saša Burić/Cropix

U procesu je zaprimanje prijava za organizaciju "Festivala dalmatinske gastronomije" koji se ima održati na Peškariji. Sretni dobitnik bi se trebao znati do kraja tekućeg mjeseca, a sama manifestacija započinje 4. srpnja i traje do 30. rujna ove godine. Prema uvjetima natječaja, ribarnica će se moći koristiti svakog dana od 16 sati do ponoći.

A kako je sve skupa ideja renomiranog gradskog ugostitelja Zlatka Marinovića, vlasnika restorana Noštromo - na Peškariji - njegov stav je da je taj natječaj, u principu, suvišan. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2024 16:17