StoryEditorOCM
SplitPRIMITIVNE DOSKOČICE

Domovinski pokret se jeftinim humorom obrušio na Marijanu Puljak: ‘Cinkarošica, može ona namirisati na daleko...‘

Piše SPLIT SD
7. listopada 2024. - 19:28

U lokalnom Domovinskom pokretu nemaju pametnijeg i konstruktivnijeg posla, pa su se dohvatili analize što radi splitska političarka Marijana Puljak u Saboru i pritom su se poslužili, potpuno očekivano, primitivnim humorom.

- Marijana Puljka opet briljira. U nedostatku bilo kakve pametne inicijative u Splitu i na državnom nivou odlučila je vrijeme posvetiti onom što najbolje zna - drukanju. Nakon što se svojevremeno proslavila prijavljujući susjede zbog nerazvrstavanja smeća, sada je najavila novu kampanju cinkarenja na razini države. Naime, u notesu Marijane Puljka naći će se svi oni koji samo pomisle zapaliti duhan u blizini sabora. Dovoljno je da ih Marijana namiriše i crno im se piše, a poznata je po tome da može namirisati na daleko - aludiraju na Facebook stranici "Domovinski pokret Splitsko-dalmatinska županija".

- Šalu na stranu, svjedočimo najprizemnijoj vrsti pokušaja političkog PR-a. Svi se mi slažemo kako zakone treba poštivati, ali da jedan političar izlazi s priopćenjem kako će prijavljivati ljude koji se drznu zapaliti cigaretu – e, to do sada nije zabilježeno u hrvatskoj političkoj povijesti. No, ovaj istup Marijane Puljak najbolje oslikava politiku stranke Pametno/Centar kojoj su na čelu ona i njen muž. Isprazni istupi, pozivanje na zakone koje sami prvom prilikom krše i loš PR koji postaje sama srž političkog djelovanja - zaključuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 19:29