StoryEditorOCM
Splitpodrumi ugostili proizvođače naših izvornih proizvoda

Dalmacija u pjatu: Carska gozba obilata dimljenon ribon, soparnikon, sirevima, viškin hibon...

Piše PSD.
17. svibnja 2008. - 00:02
Osim spize, tu su i birana pića - prošek, liker od kamilice, travarica ili domaća trešnjevača, za kojom su turisti iz Japana poludjeli. Sajam bi mogao postati dio turističke ponude cijele sezone

Mendule u cukru, za poseban gušt / Jakov PRKIĆ / CROPIX
Viški hib, brački sapuni, domaći liker od probranih cvjetova kamilice, prošek, travarica, pivo, soparnik, dimljena riba, samo su malen dio ponude 70 proizvođača koji su svoje proizvode izložili na trećem sajmu “Plodovi Dalmacije” u Dioklecijanovim podrumima.

Svečanu otvaranju na Peristilu jučer su prisustvovali gradonačelnik Ivan Kuret, Žana Čagalj, direktorica CEPOS-a...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 23:55