StoryEditorOCM
Splitna radost korisnika

Bajkeri velikog srca ne miruju: u splitsku udrugu ‘Vjeruj i djeluj‘ stiglo ortopedsko pomagalo vrijedno 33 tisuće eura

Piše split sd
11. listopada 2024. - 22:16

Bajkeri velikog srca ne miruju! U splitsku udrugu "Vjeruj i djeluj" stiglo je neophodno ortopedsko pomagalo. Riječ je o gotovo 33 tisuća eura vrijednom Innowalk large robotu za čiju su kupnju dalmatinski bajkeri prikupili pet tisuća eura.

image

Udruga "Vjeruj i djeluj" dobila vrijedno ortopedsko pomagalo

MK Free Riders Klis

- Još jednom zahvaljujemo svima na odlično organiziranim akcijama, našim bajkerima, donatorima i ljudima dobre volje koji su nam nesebično pomagali posljednjih pet godina. Innowalk large robot neophodan je u rehabilitaciji i terapiji nepokretnih i slabo pokretnih osoba i uvjeren sam kako će biti od velike pomoći našim korisnicima - rekao je Andrija Lipanović, predsjednik udruge "Vjeruj i djeluj".

image

Udruga "Vjeruj i djeluj" dobila vrijedno ortopedsko pomagalo

MK Free Riders Klis

Kliški Free Ridersi, kaštelanski klubovi Sjene, Uspomena i Quantum i splitski Vukovi Samotnjaci uvijek su spremni pomoći.

- Veliko hvala svim ljudima dobre volje koji se su se uključili. Posebno bih zahvalio članovima naših klubova, ali i brojnim prijateljima koji su nam se pridružili u postizanju plemenitog cilja i koji su i prošlog tjedna uskočili i donirali deset tisuća eura za pomoć u liječenju petnaestogodišnjeg Filipa Leme. Najavljujemo nove akcije i uvijek smo spremni pomoći - poručio je Mijo Smodlaka, predsjednik Moto kluba Free Riders.

image

Udruga "Vjeruj i djeluj" dobila vrijedno ortopedsko pomagalo

MK Free Riders Klis
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2024 06:34