Prošla godina... prošlu godinu treba zaboraviti. Prvi je put to zabilježeno u povijesti da su paški proizvođači ostali bez – paškog sira. Ne ponovilo se. I zbog njih i zbog ljubitelja te vrhunske delicije.
S proljeća je Udruga proizvođača paškog sira (okuplja 11 meštara od sira) organizirala u hotelu "Boškinac" degustaciju ovogodišnjih mladih paških sireva. Prvo degustacija, pa tržište. Iako je trenutak vrhunac mužnje i prerade u paškim siranama, ovogodišnji paški sir će, sudeći prema onome što je predstavljeno, biti odlične kvalitete.
Martina Pernar Škunca, predsjednica Udruge proizvođača paškog sira, kaže da su proizvođači, ali i kupci, jedva čekali ovogodišnju proizvodnju.
– Zadovoljni smo kako protječe sezona mužnje. Zahvaljujući toploj zimi i ranijo...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....