StoryEditorOCM
ObalaSERIJSKI KRADLJIVAC

Nakon što je zatečen u krađi, mladi Dalmatinac izveo šou: pokušao pobjeći, a zatim ozlijedio policajca izvan službe!

Piše Zadarski.hr
15. siječnja 2024. - 10:02

Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi i tri krađe na području Zadra.

Naime, zaposlenica je u skladištu prodavaonice u Ulici Frane Petrića zatekla 26-godišnjaka koji se potom trčeći krenuo udaljavati iz trgovine gdje ga je pri izlazu pokušao zaustavio policajac izvan službe koji se nalazio u dućanu, a kojeg je pri tom 26-godišnjak lakše ozlijedio te se udaljio.

- Daljnjim kriminalističkim istraživanjem mladić se sumnjiči i da je u prosincu prošle godine u Murvičkoj ulici iz prodavaonice otuđio razne parfeme, ukupne vrijednosti veće od 160 eura, te da je 3. siječnja na predjelu Voštarnice iz dućana otuđio više parfema ukupne vrijednosti veće 250 eura kao i da je 9. siječnja u Ulici Bleiburških žrtava iz trgovine otuđio parfeme u vrijednosti većoj od 290 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenika se Državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava zbog prisile prema službenoj osobi i tri krađe te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave - navode iz zadarske policije

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 11:16