StoryEditorOCM
ObalaZAGORAC NA MORU

Ljubav ga je dovela u Dalmaciju, a zbog nje je smućkao i napitak koji je sada plasirao na tržište: Kombuchu sam isprobao na mojoj Leni i pomogla joj je u borbi s gastritisom

Piše Dada Batinić
6. kolovoza 2022. - 18:56

Hrvoje Belančić (27) iz Pregrade zna što hoće i kako do toga doći. Trenutno je zaposlen kao chef kuhinje u restoranu "Gastrodiva", a odnedavno je i vlasnik tvrtke KOCHA, koja se bavi proizvodnjom kombuche.

Hrvoje, što te je dovelo u Makarsku?

– Ljubav! Tri godine sam u vezi s Lenom Šarić, a prije dvije godine odlučili smo se preseliti u Makarsku. Na početku naše veze ja sam bio chef kuhinje u Zagrebu, Lena je bila glavni pastry chef u restoranu "Boškinac" na Pagu i veza na daljinu počela nas je umarati. Odluka da se skrasimo u Makarskoj pokazala se kao pun pogodak.

Dalmacija idealno tržište

Na poslovnom ili privatnom planu?

– Na oba! Smatram da je Dalmacija idealno tržište, puno odličnih prilika za svakoga tko hoće raditi. Lena i ja radili smo u restoranima s Michelinovim zv...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 22:42