StoryEditorOCM
Obalaintenzivna potraga

Policija u okolici Splita još uvijek traga za tri nestale osobe, među njima je dvoje stranaca. Nema ih već danima...

Piše Split SD
21. lipnja 2024. - 20:34

Splitska policija je danas objavila kako se i dalje traga za troje nestalih na području Splitsko-dalmatinske županije. I dalje nema ni traga ni glasa od Ane Perković iz Solina koja je se s adrese stanovanja udaljila 13. lipnja u večernjim satima. Rođena je 1939. godine, visine oko 160 centimetara, mršavije građe i prosjede kraće kose. 

image

Ana Perković

PU SD

Prema posljednjim informacijama osoba je viđena prošle nedjelje kako se kreće u smjeru Trogira. Prema fotografiji koju je objavio HGSS, čini se da ju je kamera snimila pored benzinske postaje "Petrol" u Kaštelima. Ako imate bilo kakve informacije javite se na broj 192 ili otiđite do najbliže policijske postaje. 

U Živogošću se Svatava Prochazkova, 70-godišnja turistkinja iz Češke u utorak udaljila iz turističkog kampa te joj se od tada gubi svaki trag. Njen nestanak je prijavljen policiji istog dana i za njom je pokrenuta potraga.

image

Svatava Prochazkova

PU SD

U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu majicu dugih rukava, plave jeans hlače i obučena u bijelo roze tenisice. Visine je 168 cm, sijede kose, četvrtastog lica i slabije tjelesne građe.

Traži se i 62-godišnji slovački državljanin Peter Mihalik koji je nestao 18. lipnja s Obale kralja Tomislava u Kaštel Starom. Visok je 170 cm, sijede kose, plavih očiju, srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavu majicu, kratke plave hlače i obučen u zelene tenisice "Fila".

U slučaju da posjeduju bilo kakve informacije o nestalim osobama, građani se pozivaju da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 21:00