StoryEditorOCM
Savjetitop rezultat

Salata od kupusa nikad vam nije ispala ovako dobro: trebat će vam samo pola žličice ‘tajnog sastojka‘

Piše Spiza SD
29. svibnja 2023. - 14:00

U stađunu je mladi kupus, stoga ne gubite vrijeme, iskoristite ga kad god možete na najbolji način: za salatu od kupusa. Nije onako žilav kao klasični bijeli glavati kupus, a još je hrskaviji i slađi - nema šanse da vam salata ne ispadne baš kako treba.

Ako kojim slučajem naiđete na mladi kupus koji nije dovoljno dobar da nakon svakog zalogaja uzdahnete i kažete "Mmmm..." ili ste iz nekog razloga primorani koristiti običan glavati kupus, doskočite tom problemu uz pomoć malog trika.

Kojim god začinima upotpunjujete okus svoje kupus salate, dodajte im i pola žličice "tajnog sastojka" koji će ju učiniti još ukusnijom i slađom. Riječ je o najobičnijem šećeru koji, naravno, možete zamijeniti i smeđim,  kokosovim ili koji već vam je trenutni favorit.

Preporučujemo vam da ga ubacite u preljev kojim ćete začiniti salatu, kako bi se što bolje povezao s ostalim sastojcima i da koje zrnce slučajno ne bi ostalo u komadu. Ako pripremate malu porciju salate, za jednu do dvije osobe, šećera će vam trebati upola manje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:13