StoryEditorOCM
ŽupanijaTREĆELIGAŠKI KANTUN

Zagora „razbila“ Slogu! U naslovnim ulogama - trostruki strijelac Ivan Krajina i sjajni veteran Drago Gabrić

Piše Ivo Mikuličin
5. listopada 2024. - 19:48

 

U natjecanju južne skupine Treće HNL bivši prvoligaš Zadar, očito, nema sreće s klubovima iz svoje županije. Poslije Biograđana dva su boda Zadranima oteli i nogometaši Hrvatskog viteza iz Posedarja. Tako se unešićka Zagora približila vodećima na tri boda. Ne samo, zbog tog remija, već i sjajne igre na domaćem travnjaku protiv Sloge iz Mravinaca.

ZAGORA – SLOGA 5:0(2:0)

UNEŠIĆ – Igralište Borovište. Gledatelja 150. Sudac: Krešić iz Metkovića. Strijelci: Krajina(3), Gabrić i Borovičkić.

ZAGORA: Lukač, Mihaljević, B.Šupe, J.Šupe, Mučić, Balić, Borovičkić, Danolić, Topić, Gabrić, Krajina(Vranjković, Milat, Hrgović, Mrndže, Budić).

Trostruki strijelac Ivan Krajina i sjajni veteran Drago Gabrić u naslovnim ulogama. U nogometu, koji je plijenio efikasnošću i jednostavnošću.

- Prikazali smo suvremeni nogomet. Nemojte misliti da pretjerujem, kad kažem da bivši reprezentativac Gabrić još uvijek igra toliko dobro da bi vrijedio i prvoligašu Šibeniku – izuzetno zadovoljno zborio nam je predsjednik Zagore Mario Paić, ilustriravši svoju tvrdnju i video-snimkama. Jasnim dokazima, gdje se vidi kako lako i brzo nogometaši Zagore osvajaju teren na suparničkoj polovini.

Na ligaškoj ljestvici vodi kliški Uskok sa 14 bodova, dok je Zagora četvrta s tri boda manje. Vodičani imaju bod manje, ali i utakmicu manje. Njihov susret s Valom u Kaštelima odgođen je za srijedu.

05. listopad 2024 19:49