StoryEditorOCM
ŽupanijaLiječnica "u utrci" za poteštatski mandat

Vodički HDZ kandidirao za gradonačelnicu Vodica ginekologinju dr. Nelku Tomić

7. veljače 2017. - 18:34

Poznatu šibensku i vodičku ginekologinju, dr. Nelku Tomić, Gradski odbor HDZ-a Grada Vodica većinom je glasova kandidirao za gradonačelnicu Vodica na predstojećim lokalnim izborima, dok je Stipe Bosotin, kandidat te političke stranke za njezina zamjenika.

Ugledna liječnica zaposlena u Općoj bolnici Šibensko-kninske županije koja, osim toga ima i privatnu ordinaciju u Vodicama te je na subspecijalizaciji iz humane reprodukcije i liječenja neplodnosti u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u Zagrebu, kandidaturu, kaže, doživljava kao priznanje i potvrdu svog političkog angažmana, ali  i posvećenosti sredini koju voli.

- Počašćena sam što sam odabrana za kandidatkinju HDZ-a za gradonačelnicu Vodica na narednim lokalnim izborima i što uživam povjerenje svojih stranačkih kolega i prijatelja u kandidaturi za tu zahtjevnu i odgovornu dužnost. To je istinska potvrda prepoznavanja ljubavi koju imam prema Vodicama i Vodičanima, dokaz poštovanja i potpore.

Moj pristanak na veliki životni preokret bio je, sagledavajući sve to, neminovan, ali ne i impulsivan. Uslijedio je nakon dubokog promišljanja i preispitivanja vlastitih mogućnosti. Iza mene je bogato liječničko iskustvo u kojemu sam se u potpunosti posvećivala ženama i mladim obiteljima, osluškivala njihove želje i potrebe, postala im uvijek dostupnim prijateljem. Vremenom sam se srodila sa vodičkom sredinom, u jednom mandatu bila i gradskom vijećnicom, pa je i to odigralo značajnu ulogu u ovoj odluci.

Stoga ću se, osvojim li povjerenje građana Vodica, u početku posvetiti područjem koje najbolje poznajem-osiguranjem sadržaja za djecu i mlade obitelji, od vrtića do sportskih terena, od plaža do turističke infrastrukture. Neću zapostaviti ni one starije. Svjesna sam da Vodice trebaju ustanovu za skrb o starima i nemoćnima, da moramo održati i podignuti na još veću razinu turističke kapacitete, osmisliti dodatna kulturna događanja i učiniti dostupnijima našim gostima ljepote i blagodati koje imamo, ali i naše Vodice potvrditi kao grad prosperiteta svih generacija. To je, uz započete projekte koje kanim nastaviti s mnogo entuzijazma i posvećenosti, moja početna vizija-istaknula je dr. Tomić.
 

11. lipanj 2024 20:28