StoryEditorOCM
Županijauživo iz knina

Uzavrela atmosfera u stožeru Marka Jelića i Marija Ćaćića: ‘Pauka će pokriti paučina, krenula je kninska snaga... Idemo do pobjede!‘

Piše Tanja Šimundić Bendić
16. svibnja 2021. - 21:13

Atmosfera u kninskom stožeru nezavisnih kandidata za mjesta gradonačelnika i župana Šibensko-kninske županije, Marija Ćaćića i dr.sc. Marka Jelića je doslovce uzavrela. Vijesti s terena su odlične, svako malo iz srca stožera stižu gromoglasni usklici, svako malo se čuje Toooo, Bravo, Idemo dalje. Dobre vijesti se odmah šire i vani, u aulu Centra Zvonimir u kojem uz piće i mezu dobre rezultate slavi i njihova brojna podrška.

No bez obzira na odlične povratne informacije s izbornih mjesta, štoviše čak i s onih što su do sada slovile za najtvrđa HDZ-ova uporišta, dr.sc. Marko Jelić, aktualni kninski gradonačelnik, na ovim izborima nezavisni kandidat za mjesto župana Šibensko- kninske županije, hladan je kao špricer. Najljući mu je protivnik Goran Pauk, HDZ-ov kandidat za mjesto župana, koji je u predizbornim anketama bilježio puno lošiji rezultat. Jelić je bez obzira na to vrlo oprezan, ali i uvjeren kako s Paukom ulazi u drugi krug.

-Ma ne, nisam niti malo uzbuđen. Sve ide kako sam i očekivao, čeka me drugi krug. Idemo polako, brzo će se se sve znati. Za sada mogu reći kako je Knin glasao za mene. No i to je očekivano -veli Jelić.

No ono što ga osobito čini zadovoljnim je činjenica da je kao nezavisni kandidat, bez stranačke mašinerije kakva prati njegovog najvećeg rivala za mjesto župana postigao, već sada je to očito, odličan rezultat.

-Zadovoljan sam odazivom glasača. Sve ide kako sam i razmišljao da će ići – veli dr.sc. Marko Jelić.

Dok se u srcu stožera broje glasovi, uspoređuju rezultati, prognozira konačan ishod, publika u auli komentira stanje.

-Pauka će pokriti paučina, krenula je kninska snaga... Bravo, idemo do pobjede. Još malo i dižemo zdravicu. Ljudi razvaljujemo, tooo. Narod je tekao svoje... Ako i ne prođe večeras glatko, u drugom smo krugu, ekipa imamo pobjednike... - čuje se u Stožeru u kojem iz sekunde u sekundu stižu nove informacije s terena.

20. travanj 2024 13:35