StoryEditorOCM
ŽupanijaJoško se vraća

U Rogoznici kampanja za lokalne izbore postaje sve ‘luđa‘. Živković prošli tjedan najavio da odustaje, sada je promijenio ploču

Piše Vedrana Stočić
16. travnja 2021. - 11:20

U Rogoznici kampanja za lokalne izbore postaje sve „luđa“. Prije sedam dana nezavisni  Joško Živković objavio je odustanak od kandidature za rogozničkog načelnika, a danas nova objava – Joško se vraća-!

-Nedavno sam zbog obiteljskih razloga objavio odustajanje od kandidature za načelnika općine Rogoznica. I od tada ne prestajem dobivati poruke podrške i nade, ali i razočaranja zbog odustanka. Hvala vam na tome! Svi vaši pozivi i poruke su ostavili traga na meni. Inata, ljubavi, tuge, nade. Uz podršku svoje supruge, a znam da će u nekom trenutku morati biti i mama i tata, put ću nastaviti gdje je na tren zastao prošli petak, jer  volim i vas, volim i Rogoznicu, sva mala  velika mista i ZEČEVO!-piše u objavi.

Ovaj mladi poduzetnik koji se ogledao i u medijskoj branši imao je osebujnu i vidljivu kampanju u koju je očito uložio puno. Proveo je anketu, postavio jumbo plakate, koristio je sve mogućnosti društvenih mreža, što je do sada bilo neviđeno u rogozničkim predizbornim utrkama i nije nikakvo čudo da je stekao brojne poklonike željene promjena i odstupanja od uobičajnih poruka političkih kandidata.   Stoga je njegovo odustajanje izazvalo nevjericu i svojevrsnu pomutnju među listama bez svog kandiadata koje su ga možda namjervale poduprijeti. Bilo je tu svakavih nagađanja političkih protivnika, čak su  imputirao dil s HDZ-om što on odlučno odbija.

-Vraćam u igru i službeno objavljujem svoju kandidaturu za načelnika općine Rogoznica. Zato što Rogoznica zaslužuje više! ili točnije, zato što ljudi zaslužuju više. Naš identitet je naša snaga. Naša kultura, prirodna baština je vrijedna ponosa. Prošlost, sadašnjost i budućnost mora biti snažni temelj za buduće naraštaje. Naša budućnost je ispred nas, trebamo izgrađivati i zaštiti što nam je darovano.- kaže Joško Živković.

Za načelnika Općine Rogoznica opet ima tri kandidata. Pored nezavisnog  Joška Živkovića u predizbornoj utrci su još kandidat HDZ Marijo Mladinić i Ljubo Županović Lebo kojeg je kandidirala NL „Naše misto“. Izgleda da ni to nije konačno, naime šuška se o još jednoj kandidatkinji koju bi moglo poduprijeti više stranaka. U odnosu na 2017. godinu kada načelnica Sandra Jakelić nije imala protukandidata činilo se da će gužva biti poprilična.

25. travanj 2024 08:17