StoryEditorOCM
Županijaizabrana i predsjednica

U prostorijama Šibensko-kninske županije održana konstituirajuća sjednica Kulturnog vijeća

Piše šibenski.hr
25. siječnja 2024. - 16:28

U sali za sastanke Šibensko-kninske županije, uz nazočnost župana Šibensko-kninske županije dr. sc. Marka Jelića i službenice ovlaštene za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i nove tehnologije Sanje Kumanović Stipaničev, danas je održana konstituirajuća sjednica Kulturnog vijeća Šibensko-kninske županije.

Predsjednica Kulturnog vijeća Šibensko-kninske županije je Kate Šikić Ćubrić, dok su za članove izabrani Edita Malenica, Željko Krnčević, Josipa Martinović i Nenad Milin.

Članovi Vijeća imenuju se na mandat od četiri godine, a na konstituirajućoj sjednici usvojen je i Poslovnik o radu Kulturnog vijeća. 

Podsjećamo, Kulturno vijeće Šibensko-kninske županije osnovano je radi predlaganja ciljeva kulturne politike Šibensko-kninske županije i mjera za njihovo provođenje te predlaganje i stručno vrednovanja programa i projekata u kulturi, a za njegove članove imenuju se kulturni djelatnici i umjetnici koji svojim dosadašnjim dostignućima, znanjem i iskustvom pridonose ostvarivanju upravo tih ciljeva.

27. travanj 2024 07:10