StoryEditorOCM
ŽupanijaBesplatne kante

Tribunjci, želite li u svojem dvorištu odvojeno prikupljati papir i plastiku? Javite se u Općinu do 25. siječnja

Piše šibenski.hr
17. prosinca 2020. - 18:22

Na službenim web stranicama Općine Tribunj danas je objavljen poziv mještanima i drugim korisnicima javne usluge sakupljanja otpada, a koji u svom „dvorištu“ žele imati spremnike za odvojeno prikupljanje korisnog otpada, u ovom slučaju papira i plastike, da svoje prijave dostave najkasnije do 25. siječnja 2021.godine.

Naime, Općina Tribunj je s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost potpisala ugovor o nabavi spremnika za odvojeno prikupljanje otpada. Prema ugovoru,  Fond će  Tribunju  isporučiti  641 kantu od 240  i 70 kanti od 360 litara, a one će se po dostavi besplatno dodijeliti zainteresiranima.  

Prijave se mogu podnijeti u pisanom obliku i to isključivo na propisanom obrascu „Izjava“, koji se nalazi u privitku javnog poziva na službenim web stranicama Općine-

- Popunjeni obrasci mogu se dostaviti poštom ili osobno na adresu: Općina Tribunj, Zamalin 22, 22212 Tribunj ili putem adrese elektroničke pošte: nikolina.maticev@tribunj.hr, navodi se u pozivu.

Evo i osobe kojoj se za sve dodatne informacije Tribunjski mogu obratiti: Nikolina Matičev, mag.iur., viša stručna suradnica za pravne poslove i EU fondove, kontakt: 022/446-357

29. lipanj 2024 04:18