StoryEditorOCM
Županijapotpisivanje sporazuma

Šibensko - kninska i Ličko - senjska županija partneri su u provedbi 13. Sajma agroturizma u Skradinu

Piše šibenski.hr
5. ožujka 2024. - 16:15

Povodom organizacije 13. Sajma agroturizma Šibensko-kninske županije, sutra će Šibensko - kninska i Ličko - senjska županija potpisati sporazum o partnerstvu i suradnji, a koje će se održati u zgradi Šibensko-kninske županije, u sali za sastanke s početkom u 12:00 sati.

Potpisivanjem ovog sporazuma, utvrdit će se suradnja između dviju Županija u provedbi dviju značajnih manifestacija - 13. Sajma agroturizma Šibensko-kninske županije, koji se održava 30. travnja i 1. svibnja u Skradinu te 26. izdanja „Jeseni u Lici“, koje se održava od 4. do 6. listopada 2024. godine u Gospiću.

Kao partner županija, Ličko-senjska županija će na 13. Sajmu agroturizma predstaviti svoju bogatu kulturnu baštinu, turistički potencijal te autohtone, visokokvalitetne i ekološke proizvode malih proizvođača i poljoprivrednih gospodarstvenika.                                                     

Isto tako, Šibensko-kninska županija će u listopadu ove godine sudjelovati na najvećoj izložbeno-prodajnoj i tradicijskoj manifestaciji u Ličko-senjskoj županiji i široj regiji - „Jesen u Lici“.

Podsjetimo, 13. Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije organizira Šibensko-kninska županija, u suradnji s JU Razvojno inovacijski centar AluTech, JU Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Turističkom zajednicom Šibensko-kninske županije, Gradom Skradinom, Hrvatskom gospodarskom komorom - Županijskom komorom Šibenik i Obrtničkom komorom Šibensko-kninske županije - Udruženjem obrtnika Šibenik, a županija partner je Ličko-senjska županija. Sajam se održava od 2008., a nastao je kao odgovor na potrebu promicanja autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga te gastronomskih specijaliteta, kulturne baštine i agroturizma.

27. travanj 2024 03:13