StoryEditorOCM
ŽupanijaPobjednici nagradne igre "Božićni medenjak"

"Zlatni medenjak“ u rukama Milenke Mrša

Piše Katarina Rudan
30. prosinca 2016. - 15:55

U sklopu ovogodišnjeg Adventa u Šibeniku, „Adventura 2016.“, i ove godine proveden je nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika nagradili su vlasnike poslovnih i privatnih prostora koji su „najslađe“ ukrasili svoje izloge, balkone i okućnice.
Ovogodišnji pobjednik i ponosni vlasnik „Zlatnog medenjaka“ je Milenka Mrša, vlasnica trgovine „Novi Bagat“ u Ulici Fausta Vrančića. Svojom originalnošću i ručno izrađenim dekoracijama od ekoloških materijala gospođa Mrša oduševila je povjerenstvo „Božićnog medenjaka“, ali i sve prolaznike te je osvojila novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000 kuna.
Drugo mjesto nagradnog natječaja, „Srebreni medenjak“ i novčanu nagradu u vrijednosti 700 kuna osvojio je Deni design i Danijel Hrg, dok su treće i četvrto mjesto, odnosno „Brončani medenjak“ podijelile Galerija „Juraj Dalmatinac“ i Galerija „Dana“ na Dobriću, a svakoj je pripala novčana nagrada od 500 kuna.
- Drugu godinu za redom, ovom nagradnom igrom cilj nam je revitalizirati staru gradsku jezgru i motivirati trgovce i stanare da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere naših 'kala, skala i buta'. Hvala svima Šibenčanima koji su se odazvali akciji, a posebno čestitam našim ovogodišnjim laureatima na kreativnosti - kazao je direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole.







 

01. lipanj 2024 22:53