StoryEditorOCM
Županijasamo u dalmaciji

Čudesno asfaltiranje ceste na Murteru ‘zapalilo‘ internet i izazvalo tisuće komentara, reagirao i lokalni HDZ

Piše Šibenski.hr
28. travnja 2021. - 20:05

Satirična Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavila je fotografiju djelomično asfaltirane ceste na području općine Murter-Kornati te izazvala tisuće reakcija.

Naime, na fotografiji je prikazan komadić u najmanju ruku nespretno postavljenog asfalta, kao i ulična svjetiljka koja je okrenuta na suprotnu stranu.

Osim reakcije čitatelja, zanimljivo, izazvala je i rekaciju lokalnih HDZ-ovaca koji su se odmah ogradili od nevjerojatne scene te poručili "HDZ općine Murter-Kornati nema nikakve veze s ovim asfaltiranjem".

"Općina Murter-Kornati ima načelnika Tonija Turčinova, koji je nezavisni kandidat i koji je financirao ovu cestu i koji nije niti je ikada bio član HDZ-a, već naš politički oponent i protukandidat na lokalnim izborima. HDZ općine Murter-Kornati nije u većini u općinskom vijeću i nema apsolutni nikakve veze s navedenom cestom, niti njenim asfaltiranjem", napisali su HDZ-ovci, a prenosi Index.

"Vezano uz asfaltiranje i stil provođenja istoga molimo da se obratite načelniku Turčinovu, te da HDZ izostavite iz opreme članka jer time nas, iznoseći neistine, povezujete s lošim i nerazumnim djelima Tonija Turčinova.

Ova slika govori dovoljno o razumu i načinu upravljanja proračunskim novcem, posebice vezano uz činjenicu da za navedenu cestu tj. njeno izmicanje nije odobren niti geodetski elaborat koji je za to potreban a ovo je ovako izvršeno kako je prikazano na slici", navedeno je u mailu koji je Indexu uputio Ante Turčinov, predsjednik OO-a HDZ-a Općine Murter-Kornati. 

18. travanj 2024 02:50