StoryEditorOCM
ŠibenikPOTVRDILA POLICIJA

Vozači, oprez! Vraća se nedavno uklonjena kamera za kontrolu brzine na ‘tri trake’: ‘Postavit ćemo je u roku nekoliko dana’

Piše Toni Veljača
27. ožujka 2024. - 18:05

Nadzorna kamera za kontrolu brzine koja je bila dugo postavljena na dionici Jadranske magistrale koju Šibenčani zovu “tri trake” ipak će se vratiti na poziciju s koje je nedavno uklonjena.

S obzirom na to da je policija postavila nadzornu kameru na istoj dionici, ali nešto bliže Dalmare centru, pomislilo se kako je riječ o tek premještanju kamere. Međutim, iz policije su nam potvrdili kako će se uklonjena kamera ipak vratiti na staro nadzorno mjesto.

Dakle, kroz nekoliko dana, na toj dionici, brzinu kretanja vozila kontrolirat će dvije kamere udaljene svega nekoliko stotina metara.

- Sukladno procjeni Postaje prometne policije Šibenik, a na osnovu statističkog i analitičkog praćenja kamera za nadzor brzine postavljena na D8 tzv. "četiri trake" dok je s nadzornog mjesta na D8 tzv. "3 trake" ista zbog tehničkih razloga privremeno skinuta te će se na  navedeno nadzorno mjesto ista postaviti u roku nekoliko dana, tako da će kamera za nadzor brzine biti u funkciji i na tzv. "3 trake i 4 trake" – kazala je Sanja Baljkas, glasnogovornica šibenske policije.

23. travanj 2024 23:30