StoryEditorOCM
ŠibenikVIDEO:

Nakon što je Turudiću propucan automobil javio se Zekanović: ‘Tko je odgovoran? Znamo svi...‘

Piše Toni Veljača
22. ožujka 2024. - 18:28

Nakon što je sucu Visokog kaznenog suda i novoimenovanom glavnom državnom odvjetniku RH Ivanu Turudiću propucan osobni automobil na svojoj službenoj Facebook stranici cijeli slučaj komentirao je i Hrvoje Zekanović.

- Sucu Ivanu Turudiću je propucan automobil i ne treba nas čuditi što se to dogodilo, s obzirom na mržnju koju već mjesecima prema Ivanu Turudiću sipaju oporbeni političari. U tome prednjači predsjednik države, Zoran Milanović. Ta količina mržnje, ta retorika kojom se oni služe može rezultirati isključivo takvim doživljajem – kazao je Zekanović u video snimci u kojoj je spomenuo i kako se Milanović boji da bi Turudić mogao razotkriti što se događalo u noćnom klubu u zagrebačkoj Slovenskoj ulici tijekom lockdowna.

- To je Hrvatska kakvu nam oni spremaju, kakvu nam oni pripremaju. Hrvatska u kojoj nitko neće biti siguran, ali ključno je pitanje zašto Zoranu Milanoviću toliko smeta Ivan Turudić. Zašto se on toliko usplahirio. Ja ću reći vjerojatan razlog, a gotovo sam siguran u to.

Zoran Milanović je svojevremeno u Slovenskoj ulici, u vrijeme onog lockdowna, najstrožeg, boravio u onome opskurnom noćnom klubu, s  opskurnim likovima, s brojačem novca na šanku. Što se tamo događalo, e možda sazna Ivan Turudić. Veselim se tom trenutku, a Zoran Milanović strepi od tog trenutka.

Ipak bi se vratio na onu ključnu činjenice koja je zapravo strašna. Danas je pucano na automobil Ivana Turudića, tko je odgovoran znamo svi – kazao je Zekanović. 

26. travanj 2024 18:45