StoryEditorOCM
Šibenikpodržava referendum

Grmoja u Šibeniku: Nisam antivakser, ali sam protiv covid-potvrda i ovog kompromitiranog Stožera. Ne, svoje dijete neću cijepiti!

Piše Šibenski.hr
11. prosinca 2021. - 13:12

Jedan o prvih ljudi Mosta, saborski zastupnik Nikola Grmoja u Šibeniku je jutros održao konferenciju za medije na temu referenduma o covid potvrdama.

- Mjere su uvedene kako bi se ljude indirektno prisililo na cijepljenje, a ono po meni mora biti osoban odabir svakog pojedinca. Ovo nije referendum protiv cijepljenja, već protiv covid-potvrda i protiv kompromitiranog Stožera. Iduće srijede se u Saboru glasa o zakonu koji će omogučiti vlasti da covid-potvrde uvede bilo gdje. Također, najavljuje se i mogućnost obveznog cijepljenja - poručio je Grmoja ispred štanda na šibenskoj pijaci na kojem se prikupljaju potpisi za referendum.

Na inzistiranje novinara komentirao je i tvrdnje šibenskog zastupnika Hrvoja Zekanovića, člana Suverenista, da su hrvatski desničari antivakseri i ravnozemljaši.

- Svatko ima pravo izreći svoj stav u javnosti, a zašto je gospodin Zekanović odlučio na takav način govoriti, ne znam. To je bio dosta čudan istup. Isto tako, ne znam što to znači biti antivakser, ja sam cijepio dijete svim obveznim cjepivima, ali nema nikakve šanse da ga cijepim protiv korone. Prebolio sam koronu - zaključio je Grmoja.

17. travanj 2024 23:45