StoryEditorOCM
ŠibenikLokalni izbori

Dječji vrtić i dom za umirovljenike SDP-ovi su prioriteti za bolji život mještana Konjevrata

Piše Šibenski.hr
10. svibnja 2017. - 18:31


 
Josip Živković, SDP-ov kandidat za gradonačelnika, zajedno sa svojim kandidatima za zamjenike Mijom Matić i Antonom Dobrom posjetili su Konjevrate gdje su se družili s građanima. U zajedničkom razgovoru složili su se oko prioriteta rješavanja gorućih problema ovog naselja.

 -U Konjevratima prije svega treba rekonstruirati vodovodnu mrežu, kao i unaprijediti cjelokupan kanalizacijski i vodovodni sustav. Također, potrebno je unaprijediti prometnu infrastrukturu ovog kraja te osigurati bolju prometnu povezanost kao i adekvatnu vanjsku rasvjetu u središtu mjesta i uz prometnicu Šibenik-Knin. Dom kulture već godinama vapi za sanacijom krovišta, dok su uređenje prostorije za rad Mjesnog odbora, izgradnja vrtića i doma umirovljenika prioriteti na kojima ćemo, budemo li izabrani, aktivno raditi i u ovaj dio našeg grada dovesti bolji život  – izjavio je Josip Živković.
 
Kao i u svim ruralnim dijelovima Grada Šibenika, i na Konjevratima postoji potencijal za povećanje poljoprivredne proizvodnje. Problem plasmana proizvoda može se riješiti uz pomoć Grada. Iznesene su konkretne ideje kako Grad može stimulirati ugostitelje i hotelijere da otkupljuju lokalne proizvode.

„Jedan od ciljeva naše buduće gradske uprave bit će povezivanje poljoprivrednih proizvođača s turističkom industrijom. Ideje i iskustva iz prve ruke su dragocjene. Postoji velik prostor za napredak i znamo kako ga ostvariti.“ – zaključio je Josip Živković.
 

02. lipanj 2024 07:28