StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNAVALI NARODE

Održava se velika licitacija MUP-ovih rabljenih vozila: nekima je početna cijena svega 400 kuna! Pogledajte što se sve nudi

Piše Šibenski.hr
30. studenog 2021. - 14:46

U mjestu Velika Mlaka održava se velika licitacija MUP-ovih rabljenih vozila.

- Javna dražba će se održati 04. prosinca 2021. g. u prostoru obrta CEPELIN vl. Anamarija Matić, na lokaciji Pavlinska ulica 5, Velika Mlaka, s početkom u ­­10.00 sati. Sva vozila mogu se pregledati 02. i 03.12.2021., od 09.00 do 13.00 sati, na lokaciji Nikole Kramarića bb, Velika Mlaka.

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedenim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana za to vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu.

Minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina.

Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se vrši po načelu „VIĐENO-KUPLJENO“ što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi - navodi se u pozivu.

Sve detalje možete saznati OVDJE.

A evo i dijela ponuđenih vozila: 

image
Obrt Cepelin
image
Obrt Cepelin
image
Obrt Cepelin
image
Obrt Cepelin
image
Obrt Cepelin
image
Obrt Cepelin
image
Obrt Cepelin
image
Obrt Cepelin
image
Obrt Cepelin
23. travanj 2024 22:32