StoryEditorOCM

Dalmatinski ‘gaser‘ zbrojio sve kazne za prometne prekršaje. Netko toliko ne uštedi ni cijeli život. No, je li se opametio?

Piše P. Č.
8. prosinca 2023. - 17:04

Splitski influencer Adrian Petričević na svom TikTok profilu požalio se svojim pratiteljima na ukupnu sumu novca koji je morao platiti kroz zadnje četiri godine zbog policijskih kazni. Ako se žaba ubaci u lonac sa vrelom vodom ona će zbog toplinskog šoka izletjeti iz lonca, no ako se ubaci u lonac sa hladnom vodom i na laganoj vatri zagrijava žaba neće izletjeti iz lonca.

Dok žaba shvati da je voda postala neizdržljivo vruća već će biti prekasno, naime biti će skuhana. Nešto slično moglo bi se reći i za čuvenog splitskog influencera kada je u pitanju njegov džep.

Da li Adrian pjevuši stih Prljavaca “kroz moje prazne džepove vjetrovi mi prolaze” dok zbraja svoje uplate u državni proračun?

- Ništa mi nije umanjeno, smanjeno ili nešto i uglavnom ja san mora taj svaki pojedini prekršaj platit sam za sebe i po nekin moji ovako od oka izračunima mislin da na kraju kad sve zbrojiš kazne u zadnjih četiri godine od toga samog moto-vloga san sigurno platija preko 15.000 eura (113 tisuća kuna) a možda i više - podrobno je opisao Adrian.

image

Teški dani splitskog infuencera

Screenshot/TikTok

- Nisam to tolko ositija jer jeb**a, nije bilo odjednom plaćanje velike sume nego je tako malo po malo, 100 eura tu 200 eura tamo, 300 eura vamo 1000 eura tamo, i nisam to tolko osjeća, ali sad kad zbrojiš to sve to je cifra boli glava - nastavio je s jadikovanjem. 

Podsjećamo, Petričević je višestruko kažnjavan zbog niza prometnih prekršaja, najčešće zbog prekomjerne brzine. Policija često u svojim izvještajima navodi da kazne služe kao prevencija.

U Adrianovom slučaju to očito ne funkcionira. Ako nam na um prvo padne izreka o iznimci koja potvrđuje pravilo, iznimni Adrian trebao bi razmisliti o lakšoj vožnji u budućnosti.

Osim što će to sasvim sigurno pomoći njegovom financijskom stanju, ujedno će pružiti prijeko potreban osjećaj sigurnosti ostalim vozačima, koji na svoju žalost sa splitskim infuencerom dijele prometni prostor.

image

Snimanje vlogova postaje rupa bez dna

Screenshot/TikTok
image

Adrian Petričević - teror asfalta

Screenshot/TikTok

Njegova objava na TikToku:

@balkan_vid Adri otkrio koliko je platio kazne od moto vloga. #adri #fyp #kazna #balkan #viral ♬ original sound  - Balkan_videos
30. travanj 2024 06:25