StoryEditorOCM
Crna kronikaI TO SE DOGAĐA

Za stan u Kninu još lani primio kaparu, potpisao predugovor, pa se ovih dana predomislio i izbacio stvari novog vlasnika na ulicu!

Piše Zdravko Pilić
11. ožujka 2024. - 10:11

U Policijskoj postaji Knin je provedeno kriminalističko istraživanje nad 44- godišnjakom osumnjičenim za počinjene kaznenih djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju i nepovredivost doma i poslovnog prostora, izvješćuju iz PU Šibensko – kninske.

Što se zapravo dogodilo? Osumnjičeni je, naime, prije nekoliko dana, 8. ožujka u Kninu nasilno upao u stan koji je još u osmom mjesecu prošle godine zapravo prodao 25- godišnjku, s kojim je o tome potpisao i formalni predugovor, i od njega, po tom istom predugovoru, primio i kaparu. No, dok su se ljudi nekad držali za riječ, danas se ne drže ne samo usmenog dogovora, nego ni onog što su potpisali! Tako je i vlasnik htio raskinuti predugovor, jer je u međuvremenu došlo do porasta cijena nekretnina, pa je očito zaključio da je nekretninu jeftino prodao. Zato je odlučio uzeti stvari u svoje ruke, pa je ovih dana izbacio stvari 25- godišnjaka koji je u stan već ušao – na ulicu. To je moje!

No, to nije jedini problem s kojim će se suočiti na sudu. Policija je u međuvremenu utvrdila da je osumnjičeni 44 – godišnjak još u mjesecu kolovozu poradi nesuglasica oko prodaje stana pokušao teško tjelesno ozlijediti 53- godišnjaka, pa će i za to odgovarati. Osumnjičeni je na kraju, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

28. travanj 2024 20:18