StoryEditorOCM
Crna kronikaizbjegnuta tragedija

Uhićen 25-godišnji motociklist: Pijan i drogiran naletio na dvoje pješaka, srećom samo su lakše ozlijeđeni

Piše Šibenski.hr
6. lipnja 2022. - 09:48

U Postaji prometne policije Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom osumnjičenim za obijesnu vožnju u cestovnom prometu, izvijestili su iz šibensko- kninske policije:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako osumnjičeni 5. lipnja oko 4,10 sati u Vodicama, upravljajući motociklom Yamaha splitskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola i opojnih droga, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste i vidljivosti (noć, zavoj u lijevo, neosvijetljeno raskrižje), kojom prilikom je izgubio kontrolu nad upravljačem motocikla te umjesto skretanja ulijevo nastavio ravno te naletio na dvoje pješaka starosti 22 godine. U prometnoj nesreći su vozač i pješaci zadobili lakše tjelesne ozljede. Nakon pada motocikl se nastavio kretati i udario je u službeno policijsko vozilo i oštetio ga.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- izjavio je Šime Pavić, policijski glasnogovornik.

19. travanj 2024 19:49