StoryEditorOCM
Crna kronikaKrade se

U Tisnom žena ukrala 18-godišnjakinji 500 eura iz novčanika i još toliko skinula joj s računa, u Vodicama provaljeno u auto, kralo se i u Dubravi

Piše Šibenski.hr
22. rujna 2023. - 08:59

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakinjom osumnjičenom za krađu i računalnu prijevaru, izvjestila je PU šibensko-kninska.

 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je osumnjičena početkom rujna u Tisnom, radi pribavljanja materijalne koristi, iskoristila nepažnju 18-godišnjakinje te joj iz novčanika otuđila novčani iznos od 500 eura dok joj je s računa također podignula 500 eura.

 

Protiv osumnjičene će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Šibenskoj polciji jučer su prijavljene i dvije krađe:

- od 27. srpnja do 4. rujna u Vodicama nepoznati počinitelj je 55-godišnjaku iz nezaključanog automobila otuđio različit alat vrijednosti oko 4 tisuće eura,

- u popodnevnim satima 21. rujna u Dubravi nepoznati počinitelj je 65-godišnjaku iz dvorišta otuđio prikolicu s motokultivatorom.

 

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

27. travanj 2024 17:33