StoryEditorOCM
Crna kronikanoćni incident

Tražio alkohol u kafiću u Kninu pa prijetio konobarima plinskim pištoljem! Policija privela pijanog 41-godišnjaka

Piše Šibenski.hr
23. travnja 2022. - 09:04

U jednom od kninskih kafića ovog utorka, kako piše portal FeralNews, došlo do narušavanja javnog reda i mira. Naime, vidno alkoholizirani 41-godišnji muškarac tražio je da ga usluže alkoholnim pićem, što je vlasnik objekta odbio. Tada je pokazao pištolj te prijetio osoblju, nakon čega je izbačen iz objekta.

Prema neslužbenim informacijama svjedoka, muškarac je u još jednom ugostiteljskom objektu koristio oružje u svrhu zastrašivanja gosta.

Nakon incidenta oglasila se i policija, koja tvrdi da je pištolj bio plinski.

"U večernjim satima 12. travnja u Kninu, u ugostiteljskom objektu u vl. 31-godišnjaka, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da je 41-godišnjak u alkoholiziranom stanju zatražio da ga usluže alkoholnim pićem, što je vlasnik odbio. Tada je 41-godišnjak samo pokazao ispod majice nešto nalik na pištolj te je po molbi vlasnika objekta odmah izišao. Utvrđeno je da je narušavao javni red i mir, kao i da kod sebe ima plinski pištolj bez streljiva. Uz optužni prijedlog 41-godišnjak je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, gdje je dobio mjeru opreza zabrane približavanja objektu i vlasniku" izvijestili su iz policije.

03. svibanj 2024 15:52