StoryEditorOCM
Crna kronikaPrometna nesreća u centru Šibenika

Teško ozlijeđen 36- godišnji vozač mopeda, koji je napravio cijeli niz prekršaja; Nije se htio testirati na droge i alkohol

Piše Šibenski.hr
18. lipnja 2018. - 12:13

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 16,20 sati u Šibeniku u Ulici kralja Zvonimira kod ex Šarine pekare, 36-godišnji vozač mopeda je teže ozlijeđen i zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, izvijestili su iz Policijske uprave Šibensko-kninske.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 36-godišnjak, u vrijeme zabrane upravljanja svim kategorijama vozila, pri upravljanju neregistriranim mopedom Piaggio Liberty, započeo pretjecanje na mjestu gdje to prometnim znakom nije dopušteno. Uslijed toga je došlo do sudara njegova vozila s osobnim automobilom VW Touran", šibenskih registracijskih oznaka, koje je pretjecao, a kojim je upravljao 57-godišnji vozač. Nakon sudara vozač mopeda s mopedom je sletio izvan kolnika gdje je udario u zid, a potom je skupa s mopedom pao na kolnik. Vozač mopeda se odbio podvrgnuti ispitivanju alkoholiziranosti i testu na droge- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača će biti podnijet Optužno prijedlog.

13. lipanj 2024 11:50