StoryEditorOCM
Crna kronikaNEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Severina proglašena krivom za vrijeđanje socijalne radnice, na sudu otkriveno što joj je rekla

Piše Šibenski.hr, JL
28. ožujka 2023. - 12:41

Severina je na zagrebačkom sudu nepravomoćno proglašena krivom i kaznili su je novčano za prekršaj iz čl.17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, javlja 24sata.

Radi se o slučaju vrijeđanja socijalnih radnica. Kako neslužbeno doznaje 24sata, Severina je u obrani odbacila krivnju i ima pravo na žalbu. U čl. 17 prema kojem su kaznili Severinu piše:

- Tko omalovažava ili vrijeđa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20,00 do 100,00 eura ili kaznom zatvora do 30 dana.

Socijalna radnica na sudu je navela što joj je Severina izgovorila. - Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navela je socijalna radnica.

Severina je navodno izvrijeđala socijalnu radnicu nakon što se Centar za socijalnu skrb upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu, navodi 24sata.

16. travanj 2024 11:24