StoryEditorOCM
Crna kronikaKaznena prijava 52-godišnjaku

Policija otkrila detalje teške prometne nesreće kod Knina: U bolnici je ostao 38- godišnji motociklist, za sudar je kriv vozač kamiona

Piše šibenski.hr
29. listopada 2021. - 09:42

Šibensko- kninska policija objavila je pojedinosti o  jučerašnjoj prometnoj nezgodi koja se oko 16,25 sati dogodila u Biskupiji na cesti D-1,a u kojoj je teške tjelesne ozljede zadobio 38-godišnji vozač motocikla.

- Do prometne nesreće je došlo na način da se 52-godišnjak, upravljajući teretnim vozilom Mercedes šibenskih registarskih oznaka, uključivao u promet s ugibališta na način da se polukružno okretao vozilom za uključivanje u promet u suprotnom smjeru od položaja vozila, a da se prethodno nije uvjerio da opisanu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U tom trenutku na teretno vozilo je naletio motocikl Honda šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak koji je od pada zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Kninu.

Protiv 52-godišnjaka će, zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

25. travanj 2024 12:51