StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicija odradila posao

Počinio više kaznenih djela: Uhićen 24- godišnji bosanski državljanin koji je danima harao po Vodicama

Piše Šibenski.hr
1. lipnja 2022. - 09:40

U Službi kriminalističke policije i Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim bosanskim državljaninom osumnjičenim da je počinio krađu, drsku krađu i razbojništvo, doznaje se u šibensko- kninskoj policiji.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni od 28. do 30. svibnja u Vodicama, radi stjecanja materijalne koristi, počinio više kaznenih djela:

- Osumnjičeni je u noći s 28. na 29. svibnja iz kuće 67-godišnjakinje otuđio novac iz novčanika, ukupno 1.100 kuna. Potom je 29. svibnja oko 14,50 sati u poslovnici sportske kladionice na drzak način prvo nasilno otvorio vrata prostora gdje se nalazila zaposlenica i zatim iz ladice kase istrgnuo novčani iznos od 1.150 kuna.

Na koncu, 30. svibnja oko 12,50 sati u trgovini sa sjedištem u Unešiću, prvo kupio određene artikle nakon čega je uz prijetnju nožem zaposlenici pregledavao kasu iz koje je otuđio dvije koverte s dokumentima i računima.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

23. travanj 2024 06:36