StoryEditorOCM

Pijani 60- godišnjak iz zračne puške pucao u susjedovog psa: Potom se i potukao s 68- godišnjim vlasnikom nesretne životinje

Piše šibenski.hr
12. svibnja 2020. - 09:40

U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom osumnjičenim za ubijanje ili mučenje životinja, doznaje se u šibensko- kninskoj policiji.

- Utvrđeno je da je osumnjičeni 12. travnja oko 16.50 sati u mjestu Ružić, u alkoholiziranom stanju, bez opravdanog razloga, iz zračne puške pucao u psa 68-godišnjaka i ozlijedio ga, čime je psu nanio nepotrebne boli i izložio nepotrebnim patnjama- izjavila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Prema njezinim riječima, tom prilikom je došlo i do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba između osumnjičenog i 68-godišnjeg vlasnika psa.

- Protiv osumnjičenog 60- godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv njega je podnijet i Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku, zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja, kao i zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Za taj prekršaj je prijavljen i 68-godišnjak- zaključila je policijska glasnogovornica.

24. travanj 2024 01:31