StoryEditorOCM
Crna kronikavozio bez dozvole

Nesreća na Staru godinu u Šibeniku: Teško ozlijeđen 36- godišnji vozač Kawasakija

Piše šibenski.hr
3. siječnja 2022. - 09:35

U prometnoj nesreći koja se dogodila 31. prosinca oko 14,25 sati u Šibeniku teže je ozlijeđen 36-godišnji vozač motocikla, izvijestili su iz šibenske policije:

- Do prometne nesreće je došlo na način da 36-godišnjak, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola bila privremeno oduzeta, upravljajući motociklom Kawasaki bez istaknutih registarskih oznaka kojem je istekla valjanost prometne dozvole za više od 15 dana, nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju kolnika te gustoći prometa (kolona vozila ispred njega), uslijed čega, zbog izbjegavanja sudara s vozilom ispred sebe, gubi nadzor nad upravljačem i pada na kolnik, dok motocikl u nekontroliranom klizanju po kolniku u suprotnoj kolničkoj traci udara u osobni automobil Hyundai šibenskih registarskih oznaka. Vozač motocikla je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Protiv vozača motocikla će, zbog počinjenja više prekršaja, biti podnesen Optužni prijedlog- izjavio je Šime Pavić,glasnogovornik Policijske uprave šibensko- kninske.

28. travanj 2024 15:20