StoryEditorOCM
Crna kronikaTeška prometna nesreća

Kod skretanja za Jadriju: U izlijetanju automobila šibenskih tablica jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene; Jadranska magistrala opet zatvorena

Piše šibenski.hr
30. studenog 2020. - 08:11

NOVO

U jutrošnjoj prometnoj nesreći na cesti D-8, nedaleko skretanja za Jadriju, jedna osoba je smrtno stradala, a dvije su ozlijeđene. Očevidom na mjestu događaja rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika koji će po završetku i utvrđivanju svih okolnosti dati priopćenje.

Zbog prometne nesreće je od 08,12 sati zatvorena državna cesta D8 a promet je preusmjeren na državnu cestu D27 Gaćeleze/Benkovac, izvijestili su iz šibensko-kninske policije.

RANIJE

Tri osobe su ozlijeđene i zbrinute u šibenskoj bolnici nakon prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak nešto prije sedam sati na Jadranskoj magistrali između Vodica i Šibenskog mosta, točnije blizu skretanja za Jadriju.

Prema riječima Šime Pavića, glasnogovornika Policijske uprave šibensko-kninske u nesreći je sudjelovao jedan automobil šibenskih tablica koji je izletio s ceste.

Težina ozljeda unesrećenih još nije poznata, no Pavić kaže kako su teško kontaktibilni, ponajviše zbog šoka.

Zbog toga, policija još nije utvrdila je li se u automobilu nalazila i četvrta osoba, o čemu govore neslužbene informacije.

Inače, zbog prometne nesreće više od sat vremena bio je prekinut promet tom dionicom ceste D-8, međutim u međuvremenu je promet pušten da se odvija jednim trakom.

16. travanj 2024 13:35