StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Čuvajte se lopova; Rumunj (23) pokrao 77- godišnju staricu, raskrinkala ga djelatnica banke

Piše Šibenski.hr
26. studenog 2018. - 11:34

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim rumunjskim državljaninom osumnjičenim za tešku krađu na osobito opasan i drzak način na štetu 77-godišnjakinje, izvijestili su iz šibenske policije.

- Osumnjičeni je 22.studenog u prijepodnevnim satima u Šibeniku, lažno se predstavljajući oštećenoj kao predstavnik švicarske tvrtke koja se bavi prodajom posuđa, oštećenoj ponudio set posuđa za nekoliko EUR-a. Nakon što je osumnjičeni posuđe donio u stan oštećene, koja mu je tom prilikom dala 50 kanadskih dolara, uz zlatni nakit koji je uzeo, tražio je još 3.000 kuna, a kako oštećena nije imala više novca u stanu predložio joj je da je odveze u banku radi podizanja novca. Po dolasku u banku osumnjičena je zatražila pomoć djelatnice banke, koja je o ovom događaju obavijestila policiju- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Kako su kazali u policiji, po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Šibensko-kninske

26. svibanj 2024 16:43