StoryEditorOCM
ZanimljivostiFatalna crnka

'Zaiskrilo je na prvu u restoranu!': Pažanin otkrio kako su on i Andrea pali jedno na drugo

Piše PSD
5. ožujka 2017. - 14:32

"Kad dođem kući, Splićani me doživljavaju kao neko televizijsko lice, ali osjeti se zdrava zafrkancija. Svatko dopušta sebi da mi kaže nešto, ali zabavno je to ruganje! Nije zlonamjerno. Definitivno posebno!" - ustvrdio je Ivan Pažanin u razgovoru za Story.

Zvijezda RTL-ovog kulinarskog showa "3,2,1 kuhaj!" otkrila je i poneke detalje iz svog ljubavnog života. Na pitanje utječe li njegov tv angažman u Zagrebu na njegovu vezu sa Solinjankom Andreom Koprčinom, odgovorio je:

"Bilo bi žalosno kada bi razdvojenost dovela naš odnos u kušnju, ali katkad ima poteškoća i previranja u vezi. Sve je to normalno. Čovjek se jednostavno prilagodi svemu...".

Upitan kako se Andrea nosi s obožavateljicama, popularni chef je priznao da mu se od takvih aluzija "diže kosa na glavi".

"Sve je simpatično do određene mjere. Zapravo, treba na to gledati kao na šalu, reagirati gospodski..." - otkrio je način ophođenja s poklonicama.

Otkrio je i da ga je Andrea osvojila inteligencijom, da kuha za nju, ali i da često jedu u restoranima, te da su se upoznali na istom radnome mjestu.

Na pitanje "je li zaiskrilo na prvu?", odgovorio je spremno: "Naravno!".

23. travanj 2024 13:50