StoryEditorOCM
Zanimljivostitreća sreća

Snježana Mehun se udaje na Kornatima: ‘Ovo je moj zadnji brak. Savršeno se razumijem s Franzom‘

Piše Klara Rožman/JL
2. rujna 2021. - 15:02

Danas u 18 sati Snježana Mehun (50) i Franz Schillinger (59) upovlit će u brak. Svadba zagrebačke poduzetnice i austrijskog poduzetnika održat će se na otočiću Piškera na Kornatima, Snježaninu mjestu iz snova.

- Baš sam željela da moje vjenčanje bude na tom nenaseljenom otoku u kornatskom arhipelagu, na kojem sam ljetovala najmanje deset puta. Premda Piškera nije turistički razvikana kao ostatak Kornata, meni je, možda baš i zbog toga, najdraža. Za mene taj otok ima posebnu energiju, a fora mi je da na svadbi umjesto automobila trube brodovi - rekla nam je mladenka šest sati prije samog vjenčanja koje je sa svojim dragim pomno organizirala.

Gosti na vjenčanje pristižu gliserima, a uoči samog čina, partijat će na luksuznoj jahti, na kojoj su zadarskim arhipelagom među šezdesetak uzvanika plovili i Ana Rucner, Nives Celzijus, Ecija Ivušić i njezin dečko Goran Belošević.

I Snježani i Franzu, koji su se na sajmu chartera u Zagrebu upoznali u jesen 2018., a zaručili se na Maldivima u veljači ove godine, ovo će biti treći brak.

- Treći i zadnji jer nas dvoje savršeno se razumijemo - ističe Snježana, koja će na vjenčanju zablistati u bijeloj vjenčanici koju ju je prema njezinim uputama izradio Tin Brišar, dizajner Snježanine modne marke Duchess.

- Tin mi je, zapravo, napravio dvije vjenčanice, obje bijele boje, a bile su tako prekrasne da sam ja doslovno u zadnji trenutak odlučila koju ću odjenuti - kaže Snježana i dodaje da je, planirajući svadbu s Franzom željela da to prije svega bude jedan veseli i raspjevani tulum koji će svi dugo pamtiti.

- Nešto poput vjenčanja u meni dragom filmu 'Mamma Mia!' - opisuje poduzetnica, od koje doznajemo da je Tin Brišar za njezino vjenčanje, osim vjenčanice, napravio i cvjetne aranžmane od mediteranskog bilja.

Snježanin odabranik na svadbi će biti u bijelom odijelu koje je kupio u Austriji. Na svadbenom jelovniku prevladavat će mediteranski specijaliteti, a za glazbu su zaduženi Ana Rucner te DJ koji će puštati domaće i strane hitove. Na vjenčanju će biti i Zlatko Mateša, kojeg je Franz izabrao za kuma, te Antea Kodžoman, koju je Snježana odabrala za kumu.

- Umjesto odlaska na medeni mjesec nakon vjenčanja još ćemo neko vrijeme nastaviti ploviti Jadranom, a onda se vraćamo u našu svakodnevicu, koja je, otkako smo se upoznali, za oboje prepuna ljubavi, radosti i razumijevanja - kaže Snježana.

18. travanj 2024 12:42