StoryEditorOCM
ZanimljivostiSramežljivija nego što smo mislili

'Plašila sam se da ću biti najgora, da će me svi ismijavati': Nives Celzijus otvorila dušu

Piše PSD
6. ožujka 2017. - 15:25

Premda bi većina "na prvu" Nives Celzijus doživjela kao osobu koju ništa nije sram, koja se ničeg ne suzdržava ili skanjuje, koja je u ime estradne slave spremna na sve, ona je kroz puna trenutaka u karijeri pokazala da nije baš tako.

I kao što je njezin "megaseksi-vamp-turboerotični" izgled i gard kojeg njeguje dio osmišljene i planirane javne prezentacije, tako se Nives u svom "običnom životu" tresla od straha kako će proći njezino prvo uprizorenje u showu "Tvoje lice zvuči poznato", što nije skrivala pred svojim poklonicima, kao što ne skriva ni zahvalnost što su je zasuli uglavnom vrlo poticajnim riječima.

"Iako kažu da sam isti Didier Drogba, jako sam happy krajnjim rezultatom. Nikad u životu nisam imala takvu tremu i moram priznat da sam se jedva nagovorila na sudjelovanje u ovom showu, plašeći se da ću biti grozna, najgora.

Jako sam zahvalna mojoj agentici i dječici koji su me ipak natjerali da se odvažim probati" - napisala je Nives prije par sati na svom Instagramu, na kojem je otkrila i sljedeće:
"Pao mi je teret sa srca! Plašila sam se da ću biti najgora i da će me svi ismijavati..."
 

29. travanj 2024 20:57