StoryEditorOCM
Zanimljivostizamalo bacio listić

Joso Jerković, novopečeni milijunaš iz Drniša: ‘Najprije moram pobrati masline...‘

Piše Šibenski.hr
3. studenog 2022. - 13:33

Mnogi su još jučer u TV emisiji Lota 7 primijetili veselog Josu Jerkovića iz Drniša koji je na Drugoj šansi osvojio 1.000.000 kuna i ne skrivajući sreću potrčao po studiju. Isti taj Joso jutros je stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije te u svom stilu s rukama u zraku, napravio mali krug i na mjestu za isplatu:

- Da sam osvojio i manje, reakcija bi bila ista– rekao nam je skromni Drnišanin koji je za dobitak saznao na prodajnom mjestu:

- Malo je falilo da ne bacim potvrdu jer mi se činilo da nemam dobitak. No, za svaki slučaj odlučio sam listić provjeriti i na prodajnom mjestu i tada mi je prodavač rekao da sam osvojio Drugu šansu odnosno dobitak od najmanje 1.000 kuna, a ako odlučim okretati kolo, najmanji garantirani dobitak je 10.000 kuna. Nisam puno razmišljao i evo me u Zagrebu, a da se isplatilo svi su imali prilike vidjeti jučer“ – rekao je igrač.

Kaže kako još uvijek nema planova što će s dobitkom:

- Uvijek se nađe nešto za urediti u kući i oko nje, za popraviti ili zamijeniti, a dio je naravno i za moju obitelj, no sad prije svega moram brati masline…to još nisam završio jer sam morao do vas“ – završio je smijehom Joso.

image

Joso Jerković iz Drniša dobio je milijun kuna

Hrvatska lutrija
29. lipanj 2024 20:04